• str.Sarmizegetuza 6 :
  • +(373) 68 15 44 83 | 022 85 30 18 :
  • absolut2print@gmail.com :
AbsolutPrint > Keya > Unisex

MC 130

Mărim disponibile S,M,L,XL,2XL

Material: 100% Bumbac Ring Spun Gramaj: 130 gr/mp Eticheta: saten

Guler rotund cu întăritură. Fară cusături laterale (croiala tubulară) Cusătură dublă cu întăritură de la gât la umar. Tricoul de 130 gr Ring Spun, reprezintă soluţia ideala pentru proiecte mari cu buget limitat. Croiala şi textura din Bumbac Ring Spun îi conferă rezistenţă îndelungaă la purtare.

MC 150

Mărimi disponibile S,M,L,XL,2XL,3XL

Material: 100% Bumbac Ring Spun Gramaj: 150 gr/mp Eticheta: saten

Guler rotund cu întăritură şi fire de elastan. Fără cusături laterale (croială tubulară). Cusătură dublă cu întăritură de la gât la umăr. Tricoul de 150 gr Ring Spun are o textură foarte moale, soft la atingere, care-l face foarte confortabil. Textura Jersey cu tiv şi fire de elastan în guler, îi atribuie durabilitate în timp făcandu-l să-şi mentină forma chiar şi după spălări repetate. Tesatura densă îi conferă o suprafaţă de imprimare foarte bună.

MC 180

Mărimi disponibile S,M,L,XL,2XL,3XL

Material: 100% Bumbac Ring Spun Gramaj: 180 gr/mp Eticheta: saten

Guler rotund cu întăritură şi fire de elastan. Fără cusături laterale (croială tubulară). Cusătură dublă cu întăritură de la gât la umăr. Tricoul de 180 gr Ring Spun are o textură foarte moale, soft la atingere, care-l face foarte confortabil. Textura Jersey cu tiv şi fire de elastan în guler, îi atribuie durabilitate în timp făcandu-l să-şi mentină forma chiar şi după spălări repetate. Tesatura densă îi conferă o suprafaţă de imprimare foarte bună.

MPS 180

Mărimi disponibile S,M,L,XL,2XL,3XL

Material: 100% Bumbac Ring Spun Gramaj: 180 gr/mp Eticheta: saten

Tricou cu guler cu întăritură, închidere în doi nasturi de culoarea materialului, elastec la mânecă.Cusătură dublă cu întăritură de la gât la umăr.Tricoul polo de 180 gr Ring Spun cu mânecă scurtă are o textură foarte moale, soft la atingere, care-l face foarte confortabil si durabil.

X